2013. november 27., szerda

23.fejezet

FIGYELEM! +18-AS RÉSZ!!! Korábban volt egy szavazás amiben megszavaztátok, hogy legyen +18-as rész és most jött el az ideje. Jó olvasást:)<3

-Szia-köszöntem Joshnak és beljebb mentem, ő becsapta az ajtót és átölelt. Levettem a kabátom, és bementünk a konyhába. Sötét volt. Csak a rengeteg gyertya fénye világította be a konyhát. Az asztal gyönyörűen megvolt terítve két főre, az asztal közepén pedig egy csokor vörös rózsa.
-Foglalj helyet-húzta ki az egyik széket majd leültem. Ő a hűtőben kotorászott, aztán az asztalra tette a levest. Tárkonyos csirkeleves volt az előétel, a főétel fasírt törtkrumplival, és a desszert muffin.
-Még a végén kiderül, hogy a pasim tud főzni-ettem meg az utolsó falat csokis muffin-t.
-Ízlett?-kérdezte huncut mosollyal.
-Viccelsz? még a morzsákat is megettem-nevettem. Felálltam és odasétáltam Joshoz, beleültem az ölébe, lovagló ülésbe.
-Köszönöm ezt a csodás vacsorát-csókoltam meg majd egyre szenvedélyesebbek lettünk mindketten. Josh áttért a számról a nyakamra és puszilni, szívni kezdte. Egy nyögés csúszott ki ajkaim közül, innen pedig már tudtam, hogy nincs visszaút. Kigomboltam az ingét és ledobtam a földre. Josh felállt velem együtt, és felvitt a szobájába. A lábával utat tört a szobájába és ledöntött az ágyra. Keményen és mohón csókolt. A körmömmel végigsimítottam a hátán miközben ő még mindig a nyakammal volt elfoglalva. Egy gyors mozdulattal lehúzta rólam a felsőt, és a keze türelmetlenül siklott le az oldalamra. Az én kezem az övénél matatott, amikor rájött mit szeretnék gyorsan levette magáról a farmerjét. A nyelve ismét utat talált az enyémhez. Amikor összeszedtem minden bátorságom, a tenyerem lecsúszott a nadrágjába, felnyögött. A csókja ekkor türelmetlenné vált, és egy rutinos mozdulattal kikapcsolta a melltartóm majd megragadta a bugyim, és fél kézzel lerántotta rólam. Ismét csókolni kezdett, miközben keze a combjaim közé siklott, én pedig el-elakadva sóhajtottam fel, amikor ujjai ott jártak ahol férfi kéz elég rég érintett. Nem voltam szűz. A középiskola második évében az egyik osztálytársammal feküdtem le egy házibuliban, utána járni kezdtünk, de fél év múlva szakítottunk. Azóta persze más pasival is lefeküdtem, de az elmúlt pár hónapban senkivel.
-Abby-lihegett-Nem kell ma este megtörténnie. Várok ameddig akarsz-mondta teljesen komolyan.
-Akarlak-suttogtam szájába és hevesen megcsókoltam. Lehúzta bokszer alsóját, és pár pillanat múlva a lábam között éreztem. Felkiáltottam a csodálatos érzéstől. Amint teljesen elengedtem magam, a teste ütemesebben mozgott fölöttem. A kezdetben érzett idegességem elmúlt, és Josh úgy markolt, mintha nem tudna belőlem egyszerre eleget fogni. Hihetetlen volt! És akkor, ott jöttem rá miért van oda minden lány Joshért. Akivel már lefeküdt az azt akarja, hogy mégegyszer...vagy többször ismétlődjön meg, és örökre együtt legyenek, akivel pedig még nem feküdt le az hallotta a barátnőjétől vagy bárkitől akivel már lefeküdt, hogy milyen isteni az ágyban és szeretne vele lefeküdni. Ehhez pedig még hozzá tartozik a szexi, rossz fiús kinézet amitől rögtön minden lány, semmi ismeretség nélkül letolná neki a bugyiját. Bárkit megkaphatott akit csak akart, és ezzel ő is teljesen tisztában volt.
-Olyan régóta kívánlak, Abby. Csak téged akarlak-lehelte a számba. Egyik kezével megragadta a combom, a másikkal a könyökére támaszkodva centikre fölém hajolt. Amikor a szája apró csókokkal hintette tele az állam vonalát, majd a nyakam, ívben meghalott a hátam.
-Josh-sóhajtottam. Amint kimondtam a nevét, az arcát az enyémhez szorította és merevebbek, erőteljesebbek lettek a mozdulatai. Végül még utoljára belém hatolt, én pedig hangosan kiáltottam a nevét, közben belevájtam a körmöm a hátába. Néhány pillanat múlva ellazult a teste, és egyenletesebb lett a lélegzetvétele majd lerogyott mellém az ágyba én pedig a mellkasára feküdtem. Ránk terítette a takarót.
-Máskor is főzök neked, ha így köszönöd meg-mondta fáradt, elégedett hangon. mosolyogva felnéztem rá mire ő csak nyomott egy puszit a homlokomra. A tekintete bejárta az arcomat, és elmosolyodott.
-Isteni voltál.
-Most már én is értem miért mondja minden lány, hogy le akar veled feküdni-nevettem fel fáradtan.
-Engem csak te érdekelsz, és most már teljes mértékben az enyém vagy-csókolt meg. Egyik karját átvetette a derekamra és meztelen hátam simogatta míg el nem aludtunk.

2013. november 25., hétfő

22.fejezet

Sziasztok! Sok-sok idő után ismét itt vagyok egy új résszel. Ne haragudjatok, hogy nem hoztam hamarabb, de rengeteget kell tanulnom mert felvételi meg stb. Remélem azért tetszeni fog és hagytok magatok után egy kis értékelést:) Jó olvasást, puszii

Amíg Josh elment fürdeni Bellával megágyaztunk, aztán Bella és én is lefürödtünk majd befeküdtünk a helyünkre.
-Josh oltsd már le a villanyt kérlek-szóltam a földön fekvő fiúnak hisz ő volt legközelebb az éjjeli szekrényen elhelyezkedő lámpához.
-Abby a könyököd a hátamban van-nyögött fel a nekem háttal fekvő barátnőm miközben a szobába sötétség telepedett.
-Hihetetlen-morgott Josh-Ti egy öt személyes ágyon nem fértek el ketten, nekem meg a földön kell aludnom-hőbörgött Josh mi pedig csak nevettünk. Bella egy idő után megunta, hogy nem férünk el és mindig lökdössük egymást így egy mozdulattal lelökött Josh mellé.
-Megjöttem!-nevettem Joshra és csak reméltem, hogy még nem aludt el.
-Hello-éreztem leheletét arcomon amiből arra következtettem, hogy rohadt közel vagyunk egymáshoz. Nem tudtam mit mondjak vagy csináljak, de Bella megelőzött ugyanis elkezdett szuszogni elég nagy hangerővel.
-Te is hallod?-suttogta Josh.
-Mi ez, medve?-nevettem fel.
-Elaludt.- Egy perc néma csend után megszólaltam.
-Josh?!
-Hmm?
-Fázok.
-Gyere bújj ide!-éreztem, hogy közelebb jön, de én is közelebb csúsztam így a testünk összeért. Betakart a takaróval és átölelt a két karjával és simogatni kezdte a hátam, derekam, karom.
-Szeretlek Abby-fogta meg az állam így kénytelen voltam felnézni rá. A szánk csak pár milliméterre volt egymástól majd én húzódtam közelebb és megcsókoltam. Először lassan majd egyre vadabbul csókolt. Később utat tört a nyelve is. Imádtam az ajkát és istenien csókolt.
-Hiányzott a szád-nyomott egy utolsó puszit a számra.
-Csak a szám?-incselkedtem.
-Hiányzott a szád. Hiányzott a két gyönyörű kék szemed. Hiányzott a füled alatti csókolni való, puha bőr. Hiányzott a harapdálni való nyakad. Hiányzott az illatod. Hiányzott a hangod. Hiányzott a humorod. Hiányoztál, Abby-suttogta majd mégegyszer megcsókolt és ott, a karjai között aludtam el.
...
-ABBY???!-keltem fel barátnőm éles sikítására. A függönyökön már átvilágított a nap.
-Abby hol vagy??-üvöltött ismét. Josh mellkasán feküdtem, a keze a hátamon volt. Bella üvöltésére ő is mocorogni kezdett.
-Itt vagyok te idióta, ne sikongass már-vakartam meg a homlokom, mert belesajdult a kiabálásba. Bella feje bukkant fel az ágy szélén majd alaposan végigmért minket és elvigyorodott.
-Te egész éjszaka ott, lent feküdtél?-vonta fel a szemöldökét még mindig vigyorogva
-Aha-simogattam meg Josh mellkasát amitől libabőrös lett.
-Újra együtt vagytok?-mutatott rám majd Joshra. Josh bólintott és megpuszilta a homlokom mire Bella vigyora ha lehetséges még nagyobb lett. Később, nagy nehezen kikeltünk az ágyból, vagyis a matracról és lementünk a konyhába. Bella be is szaladt a konyhába, mert állítása szerint meggy(?)illatot érzett. Josh megfogta a karom és magához húzott a lépcső tetején. Átkarolta a derekam én meg a nyakát.
-Van egy meglepetésem-suttogta a számba.
-Mi az?-kíváncsiskodtam.
-Ha elmondanám nem lenne meglepetés-nyomott egy puszit a számra.
-Naaa- nyaggattam hátha mégis megsajnál és elmondja.
-Este nyolcra gyere át-kacsintott-Adam a csajánál alszik-bólintottam és lustán megcsókoltam. Miután elváltunk egymástól mi is bementünk a konyhába ahol semmiféle meggy illat nem volt. Kinyitottam a hűtőt és szétnéztem benne. Joshal csináltunk pár pirítóst majd miután befaltuk Bella el  ment Zaynhez, Josh pedig egy "készülnöm kell az estére" indokkal húzott el úgyhogy mivel üres volt a ház csináltam popcornt, gumicukrot és a kanapén elterülve tartottam egy sorozatmaratont a Szex és New York-ból.

2013. november 14., csütörtök

21.fejezet

Helló manók! Kicsit elszomorodtam mert egy árva komit sem kaptam, dehát én annyira szeretlek titeket, hogy meghoztam a következő részt úgyhogy jó olvasást<3

Másnap reggel pár dobozt már át is vittem az új lakásomba, és elkezdtem berendezkedni. 11-kor úgy döntöttem, hogy átmegyek Harryhez és megkérdezem ki valójában Adele, mert volt egy olyan sejtésem, hogy tegnap a bárban hazudott nekem, de amikor bekopogtam Anne nyitott ajtót és közölte velem, hogy Harry a saját lakásán töltötte az éjszakát. Anne megadta a háznak a címét én pedig odavezettem. Even Street 39. Itt vagyok. A ház kívülről kicsinek tűnik, világos barna színű, két emeletes, fent és lent is két-két ablak van. A ház előtt egy kis kert és utána a kerítés. Szép volt.
Bekopogtam majd hallottam, hogy valaki lesiet a lépcsőn és kattan a zár. Csak egy baj volt. Nem az nyitott ajtót akire számítottam. Egy szőke, nagyon hosszú hajú és hosszú combú barbi baba, Harry tegnapi fehér ingében. Már meg sem lepődök.
-Segíthetek?-szólalt meg barbi
-Harryt keresem-birizgáltam a pólóm.
-Gyere be! Mindjárt szólok neki-engedett be az ajtón.
-HARRY!!! Vendéged van!-ordított fel barbika én pedig összerezzentem a kiabálás miatt. Egy ilyen lányból, hogy jöhet ki ekkora hang? A ház belülről is csodás volt, otthonos és meleg. Egy ajtónyitódást, majd csapódást hallottam és Harry félmeztelen teste és álmos, gyűrött, másnapos feje jelent meg a lépcső tetején.
-Abby?-lerobogott a lépcsőn és két puszival üdvözölt.
-Mit keresel itt?-tolt el magától, hogy a szemembe tudjon nézni.
-Anne adta meg a címet és szerettem volna veled tölteni a délutánt, de látom vendéged van-néztem barbi babára.
-Ja, Sharlott már menni készül. Igaz?-nézett le ezek szerint Sharlottra. A lány köpni nyelni nem tudott.
-Mi van??-sipított fel a lány-Ugyan olyan vagy, mint a többi pöcsfej pasi.
-A ruháid az ágyon vannak-mondta Harry szegény csajnak. Fél perc nem telt el, de a lány piros arccal szaladt le a lépcsőn már teljesen felöltözve és Harry elé állt.
-Undorító vagy!-ordított göndör barátom arcába-Jól megdugsz aztán kidobsz a házból. Gratulálok-kezdett tapsolni.
-Senkinek nem ígértél semmit. Nem kötöttél ki semmiféle kapcsolatot, mielőtt az ágyon széttetted a lábad-vonta meg a vállát hanyagul Harry. A lány összehúzott szemekkel meredt Harryre, aztán felkapta a táskáját, és nagy dérrel-dúrral elrohant az ajtót bevágva maga mögött.
-Ez mi volt?-kérdeztem meglepetten. Harry nem válaszolt csak besétált a konyhába, és úgy nyitotta ki a hűtő ajtaját, mintha mi sem történt volna. Leültem egy bárszékre és vártam, hogy válaszoljon, de ő csak kivett egy narancslét és a dobozból kiitta a maradék löttyöt.
-Felnőtt nő, közös megegyezéssel feküdtünk le... Mit várt, hogy megdugom és utána rögtön meg is kérem a kezét?-vonta fel az egyik szemöldökét -Kicsit túl naiv volt ez a lány-ment ismét a hűtőhöz.
-Mélységesen undorodom-vettem a vállamra a táskám és én is elviharoztam csak egy kicsit kevesebb színjátszással, mint Sharlott.
Nem ismertem rá Harryre. Én egy olyan Harryt ismertem meg akinek három éves komoly kapcsolata van, és nem ezt a Harryt aki minden jött-ment ribizlivel ágyba megy.  A házunk előtt állt Josh autója.
-Megjöttem!-kiabáltam, hogy mindenki hallja, haza értem.
-Szia tündérkém-jött elém nagyi-Itt vannak a barátaid-mosolygott én meg csak kérdőn néztem rá. Bementem a nappaliba, de nem volt ott senki. A konyhából Bella jellegzetes nevetését hallottam így arra vettem az irányt. Bella egy bárszéken ült, Josh pedig a palacsintát próbálta feldobni, mint a profi szakácsok. Vártam mikor esik vissza a serpenyőbe, de nem jött. Fennragadt a plafonon. Bella hatalmas nevetésben tört ki, Josh meg csak nézte az odaragadt palacsintát. Nagyi mellém lépett és felnézett ő is majd kuncogni kezdett mire mindketten idekapták a fejüket.
-Szép volt-nevettem és adtam két puszit Bellának.
-Én nem kapok puszit?-görbítette le a száját.
-Majd ha az leszedted-mutattam szegény finomságra. Josh azonnal nagyihoz fordult.
-Nagyi, kérnék egy seprűt-mondta Josh a nagyimnak. Felállt egy székre és a seprű nyelével lekotorászta a palacsintát ami a földre zuhant. Diadalittas mosollyal fordult felém és balra fordította a fejét, hogy oda adjam a puszit. A fiú nagy örömére adtam neki egy nagy, cuppanós puszit.
-Most pedig csináljuk meg a maradék palacsintát, és utána zabáljuk be-állt fel Bella és sütögetni kezdett. Nagyi nevetve kiment a konyhából, mi Joshhal pedig mosolyogva odamentünk Bellának segíteni.
-Miért jöttetek ide?-kérdeztem meg.
-Tegnap nem jöttél be suliba, és meg akartuk nézni, hogy minden rendben van-e.
-Minden oké-mosolyogtam biztatóan. Azt mégsem mondhattam, hogy Harrynél töltöttem azt az estét. Miután kész lett a több száz palacsinta megkentük mindet lekvárral, nutellával vagy tejszínhabbal. Már tele hassal helyezkedtünk el az ágyamon mindhárman, két tál nagy adag popcornnal és megnéztük a Családi Üzelmeket utána pedig a Fűrész hármat. Késő este végeztünk, ezért felajánlottam, hogy aludjanak itt. Bella velem az ágyon, Josh meg a földön egy matracon.
-Tudjuk, hogy csak azért ajánlottad fel, hogy ne maradj egyedül az éjszaka közepén a sötét, kihalt szobádban-mondta horror filmbe illő hangon Josh.
-Inkább titeket féltelek, nehogy amikor egyedül sétáltok haza a sötét utcán megtámadjon egy fűrész kezű ember és kettéfűrészeljen titeket-mondtam rémisztő hangon.
-Jó. Maradunk-ült vissza Josh az ágyamra mire Bellával nevetni kezdtünk.

2013. november 9., szombat

20.fejezet

Helló! Itt a legújabb rész:) Remélem tetszik és írtok véleményt. Amint kaptam 3 komit hozom is a következő részt, szóval rajtatok áll mikor hozom a részt. Jó olvasást drágáim <3

-Abby?-ordított bele a telefonba én pedig megsüketültem.
-Harry?-kérdeztem rá hisz nem ismertem fel hirtelen a hangját.
-Jaah-büfögött bele a telefonba. Fúj!
-Mi van veled?
-Semmi. Tök jól érzem magam-alig értettem mit mond. Részeg.
-Hol vagy?
-A Sun Street-i kocsmában-köhögött.
-Mit keresel te ott?-tettem fel a kérdéseim hadát.
-Semmit nem keresek. Mindenem megvan-mondta.
-Miért vagy ott, te idióta?!-emeltem feljebb a hangom.
-Szakítottam azzal a ribanccal-büfögött még egyet és vihogni kezdett-Vicces ahogy büfögök érzem a szájszagom és pfuuu dejóóóó-mondta aztán hangos zene ütötte meg a fülem-Még egy korsó sört kérek-mondta, gondolom nem nekem.
-Hééé, Abby gyere ide hozzám és igyál te is-mondta halkabban, mint eddig majd meghallottam egy női hangot a távolból ami egyre hangosabb lett-ÚÚ ez igen. Szia, cica-fütyült gondolom a csajnak.
-Harry odamegyek hozzád, de akkor várj meg a pultnál! Világos?-mondtam lassan, artikulálva, hogy legalább nagyjából megértse.
-Mint a nap-röhögött és hallottam, hogy énekelni kezd, de letettem a telefont és indultam is a kocsmához.
-Hová mész?-kérdezte aggódó hangon nagyi.
-Az egyik barátomnak szüksége van a segítségemre-vettem fel a dzsekim és a kocsikulcsom-Vagy hívj egy taxit vagy várj meg itt, és nemsokára hazaviszlek-mutogattam össze-vissza, és kiléptem a hűvös levegőre. Odaszaladtam a kocsimhoz és már repesztettem is a Sun Street-re. Remélem semmi baja nem lesz, és ott lesz a pultnál.
...
A zene olyan hangos, hogy halláskárosodást is kaphatok bármelyik percben. Rengeteg illuminált ember táncol egymásnak dörgölőzve, és mire a pulthoz érek észreveszek egy csapzott, göndör hajú fiút egy szőke, hatalmas mellel rendelkező lánnyal beszélgetni. Nagyokat nevetnek és már egyik sem józan.Leültem egy messzebben elhelyezkedő bárszékre és figyelni kezdtem őket. Beszélgettek, nevetgéltek majd komolyabbra fordulhatott a társalgás, hisz Harry arca komorrá vált. Egyszer csak Harry benyúlt a zakója belső zsebébe, elővette a tárcáját majd diszkréten a pultra rakott nem is akármennyi pénz, és óvatosan odacsúsztatta a szőke nőnek aki elvette és gyorsan belerakta a melltartójába. Ribanc! Mindketten felálltak és indulni akartak a kijárat felé, de odarohantam hozzájuk, hogy megelőzzek egy nagy balesetet. Hogy Harry pénzért lefeküdjön ezzel az útszéli ribizlivel.
-Ezt most felejtsd el, Harry!-üvöltöttem túl a hangosan dübörgő tuc-tuc zenét.
-Miről beszélsz?-nézett rám mérgesen(?) Harry
-Tudom, hogy pénzért akarsz szexelni ezzel-böktem a fejemmel a mellette lévő lányra majd Harry öblösen felnevetett.
-Most mi a francot nevetsz?
-Abby ő itt a testvérem Adele-mutatott a szőke lányra aki csak intett egyet a műkörmös kezével.
-Ő nem Gemma!-néztem a szőke lányra és most én is szőkének éreztem magam.
-Adele a féltestvérem-mondta Harry.
-Jó vicc-nevettem fel-Nem tudtok átverni. Tudom, hogy pénzért akartál szexelni vele-mondtam a saját igazságom.
-Nem vicc Abby!-szólalt meg Adele-Tényleg féltesók vagyunk apai ágról-mondta Adele Harry pedig bólogatott. MI VAN???
-Csá haver-jött a hátam mögül egy ismerős hang amitől még a hátamon is felállt a szőr. Nem sokkal később a hanghoz, sajnos kép is járult. Leöklözött Harryvel-ezek ismerik egymást?-majd alaposan végigmérte Adele-t és rám került a tekintete. Elmosolyodott.
-Szia Abby-mutatott egy csábos mosolyt és rendelt magának  piát.
-Ti ismeritek egymást?-kérdezte Harry meglepődve.
-Ja. Leöntött kávéval-mondtam olyan bunkón amilyen bunkót csak tudtam és rá se néztem. Ismét odaszólt a pultos lánynak.
-Egy kávét kérek-nézett rám, én pedig próbáltam szemmel ölni, de sajnos nem sikerült. A pultos odaadta Niall-nak a kávét, ő pedig átnyújtotta nekem.
-Nem kell a hülye kávéd-megvonta a vállát és Harryhez fordult.
-Piáljunk és csajozzunk be-veregette meg Harry hátát mire ő felnevetett és már intett is a pultosnak. Nekem nincs több keresni valóm itt. Nem akarom végignézni ahogy leisszák magukat a sárga földig, utána valami olcsó macával hazamennek és jól megdugják. Odamentem Adele-hoz.
-Ne haragudj az előbbiért, amikor azt hittem lefizetett-birizgáltam a hajam. Kellemtelenül éreztem magam.
-Felejtsük el-mosolygott rám-Iszunk valamit? Meghívlak egy körre-ajánlotta fel Adele, de én csak ráztam a fejem.
-Ne haragudj, de most sietnem kell.
-Rendben! Akkor majd legközelebb-mosolygott-Remélem lesz legközelebb.
-Én is-nevettem fel majd Harryékre néztem akik egyszerre próbálták megfűzni a pultos csajt. Elköszöntem Adele-től és kiléptem a friss levegőre. Tárcsáztam nagyi számát aki azt mondta, hogy hívott egy taxist és már otthon van, így én is haza vettem az irányt. Estig pedig pakolásztuk nagyival, hogy minél hamarabb az új házamba tudjak költözni.