2013. december 30., hétfő

29.fejezet

Sziasztok! Nem rosszindulatból, de van 5 rendszeres olvasóm és néha néha kapok csak 1-2 kommentet :( Mi ennek az oka? Azért én hoztam egy kis új részt, remélem ez tetszeni fog:) Jó olvasást, és Boldog, sikerekben gazdag Új Évet kívánok mindenkinek!

-Bejössz?-nyitotta ki az ajtót Harry. Bólintottam és utána mentem.
-Anya?!Gemma?!Valaki?!-kiabált, hogy megtudja van-e itthon valaki, de nem jött válasz így arra jutottunk, hogy egyedül vagyunk a házban.
-Öhm, Harry?Talán nem melegítőbe kéne mennünk vásárolni-mutattam a ruhánkra.
-Ja, lehet-nevetett fel majd beletúrt a hajába és hátratúrta.-Gyere!-mentünk fel az emeletre. Bevezetett a szobájába. Nem csak ő maga, de a szobája is elég sokat változott. Az íróasztalon egy közös kép van róla és rólam ami még a barátságunk elején készült. Mellette pedig egy másik kép amin Anne és Gemma ölelik egymást. Eléggé meglepett, hogy a közös képünk kivan téve az íróasztalára.
-Hozok neked ruhát-ment ki, majd fél perc múlva egy farmerral és egy fehér pólóval érkezett vissza. Bementem a fürdőbe, átöltöztem majd valami rejtett úton elmentünk a garázsig és bepattantunk Harry Range Rover-jába. Irtó dögösnek tartom ha egy pasi vezet, na de Harry...be kéne tiltani. Egy pillanatig levegőt is elfelejtettem venni annyira bámultam. Egy fejrázással észbe kaptam.
-A szülinapomon mondtad, hogy van egy lány aki tetszik-néztem rá, ő bólintott, hogy emlékszik-Hogy megy a becserkészése?
-Azt hiszem elég jól-nézett mélyen a szemembe, de azonnal vissza is tekintett az útra.
Szerencsére mindenkinek meg tudtam venni az ajándékokat és Harry is vett egy két ajándékot. Nagyinak és papinak egy spanyolországi nyaralást vettem szilveszterre. Niall-nek mivel ír származású, és már nem is egyszer mondta mennyire szeretne egy ír zászlós gitárpengetőt ezért megvettem neki. Liam-nek egy rohadt szexi bakancsot vettem mivel bakancsmániás. Bellának egy méregdrága parfümöt, Zayn-nek pedig egy hógömböt amiben hármunk(Bella, Zayn és én) fotója látható. Harrynek pedig titokban vettem egy hozzáillő Rolex órát. Harry meghívott egy sajtburgerre majd hazafuvarozott,  az én saját házamhoz. Bejött, körülnézett majd ment is mivel találkozója volt valakivel. Unalmamba becsomagoltam az ajándékokat, és jól eldugtam őket nehogy bárki megtalálja.
...
Karácsony napja!!! Felvettem a köntösöm és lementem a konyhába. Csináltam magamnak kávét, majd felvettem egy csinos koktélruhát és átmentem nagyiékhoz. Amint beléptem az ajtón isteni illatok csapták meg az orrom.
-Abby, drágám de jó, hogy itt vagy-mosolygott rám-Kéne egy kis segítség-mutatott a félkész húsokra. a karácsony estét itt töltöm nagyiéknak. Fél háromig meg sem álltunk. Majd miután majdnem készen lettek az ennivalók elkezdtük kidíszíteni a házat, kívülről belülről és már este hat óra volt. Gyönyörű szépen megterítettünk és elfogyasztottunk a karácsonyi vacsorát, aztán jöhetett az ajándékosztás. Először én bontottam ki a közös ajándékukat ami egy gyönyörű szép tengerkék koktélruha volt.
-Úristen, imádom!-visítottam fel-Köszönöm szépen-öleltem meg őket, majd odaadtam az ő ajándékukat is.
-Ez egy...-remegett meg nagyi keze.
-Repülőjegy Spanyolországba-bólintottam-Harmincadikán indultok, ötödikén jöttök haza, és én állok mindent.
-Ohh, Abby-törölt le egy könnycseppet nagyi.
-Nem árt egy kis pihenés-öleltem át őket.
-És te?
-Majd Belláékkal szilveszterezek-simogattam meg a hátát-Minden rendben lesz. Ne aggódjatok, csak élvezzétek a napsütést Spanyolország tengerpartján.
Miután minden ajándékot kicsomagoltunk lepihentünk a kanapéra és megnéztünk egy karácsonyi filmet. Már a vége felé járt a film, amikor csöngettek. Felálltam és kinyitottam mivel ahogy láttam nagyiék nagyon élvezik a filmet.
-Boldog karácsonyt!!-üvöltött Bella amint kinyílt az ajtó. Bella, Zayn, Liam, Niall és Harry álltak hatalmas ajándékcsomagokkal a kezükben.
-Hát ti?-kérdeztem tágra nyílt szemekkel a meglepetéstől.
-Először a házadhoz mentünk, de csak a vad házőrződ ugatott, így gondoltuk itt vagy-jött be Bella és ledobta a csomagokat a földre.
-Liam azt tippelte elutaztál Joshoz Amerikába-nevetett Niall és két puszival üdvözölt miután ő is ledobta az ajándékokat egy kupacba. Harryre néztem aki annyira erősen fogta a csomagokat, hogy az ujjbegyei kifehéredtek.
-Minden rendben?-csuktam be az ajtót. Mindenki rám nézett, vajon kinek mondhattam, de csak Harryt néztem ahogy pislogás nélkül néz a szemembe. A szemében düh és megnyugvás keveréke látszott.
-Hogyne csak rohadt nehezek az ajándékaitok-nézett a társaságra, és a szeméből már semmit nem tudtam kivenni.
-Abby ki csöngetett?-motyogta nagyi, de szemét le se vette a tévéről.
-Egy prostituált nagyapát kereste-válaszoltam mire mindenki furán nézett rám.
-Rendben-mondta nagyi, majd pár pillanat múlva észbe kapott és felpattant a kanapéról -Micsoda?Oh, sziasztok-vette észre barátaimat.
-Abby, ez nem vicces-mondta komoly fejjel nagyi, de a szája sarkában ott motoszkált egy kis mosoly.
-Nagyon benne voltál a tévézésbe-nevettem fel mire végre nagyi is elnevette magát.
-Üljetek le-mutatott a kanapéra-Hozok egy kis süteményt-szaladt be a konyhába.
-Szerintem adjuk is oda az ajándékokat-tapsikolt Bella izgatottan amivel mindenki egyetértett. Felszaladtam a szobámba az ajándékokért majd mire visszaértem már a karácsonyfa alatt állt több tíz ajándékcsomag.
Niall kezdte, majd Liam, Bella, Harry és zárta a sort Zayn. Mindenkinek levakarhatatlan mosoly volt az arcán így arra következtettem örültek az ajándékaimnak. Most jöttem én. Először Bella nyomott a kezembe egy dobozt. Egy fekete imádni való magassarkú volt, ami nem két dollár lehetett. A következő Liam volt. Egy cipős doboz volt a csomagoló papír alatt ismét, majd levettem a tetejét és egy iPhone5 volt benne. Nagy nevetések közepette megköszöntem. Niall-től egy hatalmas plüss macit kaptam, ami majdnem nagyobb volt nálam. Zayntől egy nyaklánc-karkötő kombinációt kaptam majd Harry ajándéka következett. Kicsomagoltam és egy gyönyörű ráska volt Chanel felirattal. Na ne!! Belekukkantottam és egy lélegzetelállító fekete fehér Chanel ruha volt benne.
-Harry-néztem rá-Ez...Ez..Gyönyörű!Köszönöm!-odamentem hozzá, megfogta a derekam és közel húzott magához. A kezem izmos mellkasára tettem. Éreztem milyen gyorsan ver a szíve.
-ÚÚÚ-tapsikolt Bella-Izzik a levegő-mosolygott, majd Zayn meglökte az oldalát és Bella elkussolt.
-Szeretném ha ez lenne rajtad szilveszter éjjel-suttogta lenézve a számra-És velem töltenéd az év utolsó és első napját-éreztem az arcomon meleg leheletét. Nem tudtam megszólalni olyan közel volt ezért csak bólintottam.



2013. december 27., péntek

28.fejezet

Így karácsony után kedveskedem nektek egy új résszel:) Remélem mindenkinek  boldogan telt a karácsony! Jó olvasást!

-Abby, drágám kelj fel!-simította meg valaki az arcom. Tudtam, ha kinyitom a szemem éles fájdalom hasít a fejembe, de hang alapján nem tudtam felismerni ki simogat, ezért nagyon lassan nyitottam ki a szemem. Nagyi ült az ágyam szélén egy tálcával.
-Hány óra?-morogtam csukott szemmel.
-Dél-válaszolt nagyi-Hoztam neked fájdalomcsillapítót-adta a kezembe a kis gyógyszert és egy pohár vizet . Miután lenyeltem, Chanel ugrott az ágyamra, és egy nyálas puszival üdvözölt.
-Hogy jöttem haza?-néztem nagyira, közben Chanel-t simogattam, aki elterült az ölemben.
-Harry hozott haza taxival. Mondtam neki, hogy maradjon itt éjszakára, de ragaszkodott haza menni.
-Semmire nem emlékszem-nevettem fel.
-Semmire?-kérdezett vissza.
-Addig emlékszem, hogy Bellával a pulton táncolunk. Onnan teljes képszakadás-nagyi ezen csak nevetni tudott.
-Egyszer 19 éves az ember nem igaz?-mosolygott aranyosan és felállt.
-Leviszem ezt az ördögöt sétálni-fogta meg Chanel-t, de megállítottam.
-Hagyd csak, leviszem én. Nem árt egy kis friss levegő-másztam ki az ágyból, és csak remélni tudtam, hogy nemsokára hatni fog a gyógyszer. Amíg én aludtam nagyi vett Chanel-nek pórázt, meg minden ilyen fontos kelléket így felöltöztem és kimentünk a parkba. Chanel épp egy fűcsomót szaglászott amikor valaki kocogni kezdett mellettem, a szívinfarktust hozva rám.
-Megijedtél, cica?-mosolyra görbült a szája.
-Abby vagyok-nyújtottam felé a kezem, hogy jelezzem Abby a nevem nem cica, mire felnevetett. Oda sétált Chanel-hoz, és megsimizte.
-Hogy vagy?-nézett fel. Háh, végre ő néz fel rám, és nem én rá. Szörnyű 160 centinek lenni, mindenkire felfelé kell néznem.
-Borzasztóan. Nem látszik?-mutattam a fejemre, ami úgy nézhetett ki, mint egy szarcsomó.
-Gyönyörű vagy-állt fel és elém jött. Van valami ami piszkálja a csőröm mióta felkeltem. Ha már így összefutottunk, rá is kérdezek.
-Csókolóztunk tegnap éjjel?-valami halvány kép ugrott a szemem elé, amikor kinyitottam a szemem a szobámban. Szorosan egymáshoz simulva állunk, és közelít hozzám Harry, de többre nem emlékszem.
-Igen-bólintott, én pedig bepánikoltam. Megcsókoltam ezt a fél istent és nem is emlékszek rá? Nane!
-Nem lehetett valami emlékezetes, mert abszolút nem rémlik.
Nevetni kezd.
-Csak vicceltem. Nem csókolóztunk-hajolt közelebb hozzám-Ha én megcsókollak, arra örök életedben emlékezni fogsz. Mindig.-jött a nagyképű válasz mire forgatni kezdtem a szemem.
-Akkor az a több száz lány, akivel dugtál, az se fogja soha elfelejteni a csókod?-böktem oda diadalittas mosollyal.
-Egyiket sem csókoltam meg úgy, ahogy téged csókolnálak-suttogta. Éreztem mentolos leheletét, a térdem meg remegni kezdett. Ekkor hirtelen kirándult a kezemből a póráz, és Chanel szaladni kezdett egy nagy kutya után. Harry odakapta fejét, és rögtön cselekedett is. Szaladni kezdett Chanel után, én pedig Harry után.
-Chanel, állj meg!-ordítottam lihegve, de erre a kutyám csak még gyorsabban szaladt az üldözött kutya felé.
-Harry kapd el-utasítottam a rohanó fiút, én pedig összeestem a földre. Kapkodtam a levegőt, és próbáltam nem meghalni.
-Jól van kisasszony?-bukkant fel egy öreg fej, mire csak felmutattam a hüvelykujjam, hogy minden oké. Felemeltem a fejem, hogy szétnézzek üldözik-e még egymást, de a park másik végében állt Harry, Chanel és az üldözött kutya, így felálltam és oda sétáltam hozzájuk.
-Lemaradtál?-nevetett Harry.
-Két méter után eldobtam magam a földön-lihegtem még mindig.
-Az te voltál? Azt hittem egy hülye öregember napozik-röhögött.
-Na gyere te rosszaság-vettem fel az ölembe a kiskutyám.-Te hogy, hogy még csak nem is lihegsz?
-Rendszeresen futok, és járok edzeni-mosolygott, hogy én még mindig nem veszem normálisan a levegőt. Már értem miért van olyan istenien kockás hasa és izmos karja, mellkasa, háta.-Neked sem ártana egy kis edzés.
-Talán majd ráveszem magam, és elmegyek Bellával-ültem le egy padra.
-Na azt már nem-ült le ő is-Bella is ugyanolyan lusta, mint te-bökte meg a vállam-Holnap reggel kezdjük-kacsintott.
-Mit?-fordultam felé.
-Az edzést. Együtt edzünk-állt fel-Holnap reggel kezdés-kacsintott ismét, és elfutott.
Huh...Azt viszont nem tudja, hogy én már nem nagyiékkal lakok. Na nembaj akkor ma ott alszok, és holnap elmondom, máshol lakok.
Úgy terveztem, hogy korán lefekszem mert még mindig másnapos voltam, de a tévében a kedvenc sorozatom ment, új részekkel, így hajnal egykor dőltem be az ágyamba.
...
Egy éles, sípoló hangra keltem, de úgy megijedtem hogy legurultam az ágyamról.
-Kelj fel! Indulunk futni-sípolt egyfolytában Harry.
-Megsüketülök, te elvetemült-ordítottam túl a sípolást.
-Öltözz!-sípolt.
-Ha még egyszer belefújsz abba a szarba esküszöm letömöm a torkodon-térdeltem fel az ágyra, így láttam Harryt. Elég rendesen be volt öltözve, így gondoltam nagyon hideg lehet. Kiválasztottam a ruháim és bevánszorogtam a fürdőbe, de előtte még egy utolsót sípolt a fülembe.
-Utállak-dörmögtem.
-Dehogy utálsz-kacagott, és becsaptam a fürdő ajtaját.
Sportmelltartót vettem fel, felé pedig egy nagyon bundás dzsekit, melegítő nadrágot és összefogtam a hajam.
-Kész vagyok-jöttem ki a fürdőből.
-Indulás-hesegetett kifelé. Felvettem az edzőcipőm. Haha, csak vicc volt. Nincs is edzőcipőm. Szóval felvettem egy sima Converse cipőt és kiléptünk a hideg levegőre. December vége felé járt az idő és korán reggel volt szóval lehetett olyan mínusz 4-5 fok is. Pont jó egy kis futáshoz...
Normál tempóban futottunk egymás mellett, és ügyelt arra nehogy gyorsítson a tempón hisz így is sok volt nekem elsőre, és ezt ő is tudta.
-Pihenjünk kérlek-lihegtem és azonnal le is dobtam magam egy padra.
-Ha kipihented magad, menjünk az edzőterembe-ivott bele a vízbe, amit eddig nem tudom hol tárolt, de olyan fáradt voltam, hogy meg se kérdeztem. Oda dobta nekem is a vizet, beleittam és felpattantam, mintha nem lennék a halálomon. Elsétáltunk Harry edzőtermébe ahova mindig jár. Harry bejelentkezett egy asztalnál nekem pedig vett egy hónapos bérletet. Hurrá! Elmentünk a futógépekhez, és mivel fűtés volt és meleg így levettem a bundás dzsekim, és a sportmelltartóban felpattantam egy szimpatikus futógépre. Harry köhögni kezdett.
-Jól vagy?-néztem rá, de le se tudta venni a szemét a mellemről. Jó döntés volt sportmelltartót felvenni.
-Remekül-pattant fel és egy velem szemben lévő edzőgéphez ment, amin fel kell magát húzni. Most én lettem rosszul. A karján minden egyes húzódzkodásnál megfeszültek a karján az izmok. Én pedig majdnem leestem a futópadról. Negyed órával és 1000km lefutása után leállítottam a gépet, és odasétáltam Harryhez.
-Azt hiszem mára elég volt ennyi-állt fel Harry is.
-Eljössz velem vásárolni?-böktem meg az oldalát mire úgy pillantott le rám, mint valami űrlényre.
-Vásárolni?-ismételte meg, mire bólintottam.
-Karácsonyra kéne még pár ajándék.
-Letusolok, és elmegyek veled-indult el gondolom tusolni. Mosolyogva néztem utána.
Üdén, frissen és tisztán jött ki az ajtón amin nemrég bement. Mivel Harry közelebb lakik az edzőteremhez, hozzájuk mentünk a kocsijáért.

2013. december 21., szombat

27.fejezet

Köszönöm nektek!! Meglett a két komment így meg is hoztam az új részt :) Boldog karácsonyt és sikerekben, reményekben gazdag új évet <3

Egy hónappal később...
December 20. A szülinapom. A fürdőszobai tükörben nézem a tükörképem. Gyönyörű vörös koktél ruha van rajtam, a hátam pedig teljesen kilátszik. Az elmúlt egy hónapban Harry árnyékát se láttam, viszont egyre több időt töltöttem Liammel. Bocsánatot kért a bárban való viselkedése miatt és elmentünk moziba. Egy nagyon szoros barátság lett köztünk. Bella még mindig együtt van Zaynnel és ezerrel dúl a szerelem. Joshal folyamatosan tartom a kapcsolatot. Minden héten egyszer, kétszer beszélünk vagy telefonon vagy skype-on, mint két jó barát. Rengeteget edzenek, de megéri hisz eddig három meccsük volt és mindhármon ők győztes, ebben pedig elég sok volt Josh közreműködése. A suliban az őszi szünet után pár hétig mindenki sokkban volt, hogy Josh elment, én pedig szingli vagyok. Niall-el is javult a kapcsolatom. Az iskolában szinte mindig együtt vagyunk hárman, Bellával. A nagyszüleim pedig élik a régi házban a nyugdíjas életüket.
-Abby, gyere!-kopogott be a fürdő ajtaján Bella. A szülinapi bulimra készülök épp. Még egy utolsó pillantás a tükörre, és kinyitom az ajtót, felvesszük a dzsekiket és már bent is vagyunk Zayn kocsijában, és indultunk. Hogy hova azt nem tudom mivel Bella nem volt hajlandó elmondani semmit, és a kocsiban még a szemem is bekötötték egy hülye sállal. A kocsi megállt. Zayn és Bella kiszedett a hátsó ülésről, és sétáltunk egy kicsit, majd nyílt egy ajtó. Bella levette rólam végre a sálat, és felkapcsolódtak a lámpák. Több száz ember ugrott elő "Boldog szülinapot" kiabálva. Az ember tömeg elején állt mosolyogva Liam, Niall, nagyi, papi...Harry és Josh. Miután feleszméltem a sokkból rögtön Josh nyakába ugrottam, ő elkapott, szorosan átölelte a derekam és megpörgetett a levegőben.
-Boldog szülinap nagylány-engedett el és adott két puszit.
-Te hogy, hogy itt vagy?-kérdeztem boldogan.
-Szülinapod van butus. Ki nem hagynám-mosolygott, aztán odasétáltam Liamékhez.
-Ezt ti szerveztétek?-néztem Belláékra, mire egyértelműen rázták a fejüket.
-Nem mi voltunk-mosolyodott el Zayn-Hanem ő!-mutatott mögém. Megfordultam és ott állt Harry. Zsebre dugott kézzel engem nézett egy apró mosollyal. A haja szokás szerint hátra túrva, fekete zakó, alatta fehér ing és fekete farmer. A kinézetétől megszédültem! Egy hónapja nem láttam és ha annál lehet még szexisebb akkor most már egy isten.
-Mindent ő szervezett. A vendégeket, a díszítést, a helyszínt, még Josh-t is. Megkért minket, hogy had szervezze egyedül-súgta a hátam mögül Niall. Harry tett pár lépést, és még mindig engem bámult, ami kezdett zavarba ejtő lenni.
-Mi most azt hiszem le lépünk táncolni-bökte meg a vállam Liam, és már itt se voltak.
-Sajnálom, Abby-szólalt meg rekedt hangon. Istenem!
-Amióta a tetkószalonba elváltunk megváltoztam.-jelentett ki határozottan. -Azóta egy lánnyal sem feküdtem le-mondta édesen én meg felhorkantam.
-Tényleg így van! Kérlek higgy nekem!
-Miért?
-Miattad! Meg akarta változni, hogy újra barátok legyünk. Nem akartalak elveszíteni-jött még egy lépést közelebb.
-Azóta nem fekszem le minden jött-menttel, és van is egy lány aki őrjítően tetszik-mondta Harry én meg szédülni kezdtem. VAN. EGY. LÁNY. AKI. TETSZIK. NEKI.
-Megváltoztam-fogta meg két kezem.
-Bizonyítsd be!-sóhajtottam mire bólintott és magához húzott, hogy átöleljen. Mellkasába fúrtam az arcom és beszívtam isteni illatát amit imádok. Mázlista az a lány akit Harry kiszemelt.
-Most pedig az ajándékod-engedett el és egy sarokból előhozott egy nagy dobozt aminek a tetején hatalmas rózsaszín masni volt.
-Boldog születésnapot, Abby-rakta le a földre a dobozt. Lehúztam róla a nagy masnit, majd levettem a tetejét és egy...egy apró fehér szőrpamacs volt benne ami mozgott.
-Egy kiskutya-sikoltottam fel, és benyúltam a dobozta. Kivettem a fehér Havanese szőrgombolyagot, az arcomhoz emeltem, ő pedig össze vissza nyalt.
-Tetszik?-kérdezte Harry nyugodt hangnemben, de az arcán látszott az idegesség, hogy vajon mit fogok reagálni.
-Imádom!-pattantam fel és a kutyussal a kezemben odaszaladtam Harryhez.
-Köszönöm-adtam egy puszit az arcára.
Nagyiék felköszöntöttek és mentek is haza, így hazavitték Chanel-t is. Chanel. Így neveztük el együtt Harryvel a kutyust. Niall és Liam felém majd Harry felé nyújtottak egy kupicát. Azonnal le is csaptam és így sorba a többit is. A tizedik kupica alaposan fejbe kólintott és kicsit szédültem, miközben a bárpulton táncoltam Bellával. Mindenen nevettünk és ütemre csápoltunk meg hullámoztunk, amikor valaki megfogta a csípőmet és leemelt a pultról majd egészen a táncparkettig cipelt. A rádióból Jason Derulo Talk Dirty című száma csnedült fel, és táncolni kezdtem. A csípőmet az övéhez szorítottam, és vonaglani kezdtem. Harry halkan felnevetett és a fejét csóválta, mire megfordultam és hozzá simulva egyszerre mozogtam vele a zene ütemére. Megragadta a csípőmet. Előrehajoltam, az ujjai belemélyedtek a bőrömbe. Amint kiegyenesedtem a nyakamba csókolt. Felhúzta a ruhám alját épp csak annyira, hogy az ujj begyével finoman megsimíthassa a combomat. A keze a combomról a meztelen hátamra siklott.
-Hihetetlenül szexi vagy-súgta a fülembe. Már egyáltalán nem táncoltunk csak szorosan egymáshoz simulva álltunk. A szeme levándorolt a mellemre, megnyalta alsó ajkát, majd a számra és újra a szemembe nézett. Megrémített a dudor amit az alsó feltájon éreztem. Ziláltam, alig kaptam levegőt olyan közel volt. Ismét lenézett a számra és közelített, közelített amikor Josh ott termett mellettünk, hogy elköszönjön, mivel indul a gépe Amerikába. A picsába Josh!! Reggelig megállás nélkül táncoltam mindenkivel, de a majdnem csók után Harryt alig láttam.

2013. december 20., péntek

26.fejezet

Ez egy nagyon rövid rész lett, de mivel az előző két részhez se kaptam visszajelzést, hogy tetszik vagy sem így most csak ennyi jár ;) ha kapok 2 kommentet ehhez, akkor még karácsony előtt kaptok egy extra hosszú részt!! Jó olvasást! puszi

-Szóval újra szingli vagy?-kérdezte Bella. Miután Josh elment, összeszedtem magam és áthívtam barátnőmet.
-Igen-bólintottam.
-Abby, elmegyünk a tetkószalonba?-váltott hirtelen témát.
-Minek?-kérdeztem vissza.
-Vajon tetkószalonba miért mennek az emberek...gondoltam síelhetnénk egyet a szalonba-mondta a végére nevetve én meg megdobtam egy párnával.
-Milyen tetkót szeretnél?-kíváncsiskodtam.
-Egy végtelen jelet a csuklómra-mutatott a még üres bőrfelületre.
-Felőlem mehetünk-vontam vállat, mire Bella tapsikolva felállt és ugrálni kezdett örömében. Ez hülye!!
...
A belépésünket egy kis csilingelő csengőszó jelezte London egyik leghíresebb tetkószalonjába. Bella lebeszélt mindent a sráccal, így el is kezdték a végtelen jeles tetkót, én pedig addig körülnéztem. Egy hosszú, fekete hajú srác épp egy srác hasára vart valami nagy motívumot. A hajas srác pont akkor végzett a tetkóval így a páciens felült és végignéztem a testén. Izmos, és ugyanolyan tetkói voltak, mint Harrynek. Jellegzetes bakancs megegyezik, szexistenhez illő test megegyezik, imádnivaló tetkók megegyeznek... Jaj ne!! Kérlek szépen ne! Miért? Miért botlok bele úton, útfélen?! Amikor ő is észrevett ugyan az a gyönyörű mosoly terült szét az arcán, mint tegnap este. Miután észrevette, hogy kidolgozott testét nézem, vizsgálgatom a mosolya még nagyobb lett így előjöttek a cuki gödröcskéi, a gyomromban pedig az az ismerős görcs jött elő. Egy laza kézmozdulattal intett, és felvette a felsőjét. Ohh...pedig néztem volna még egy ideig.
-Abby!-szólított barátnőm mire észbe kaptam a bámulásból és rá pillantottam.
-Merre jártál?-kérdezte nevetve.
-Itt a közelben-mosolyogtam Bellára.
-Sziasztok lányok-szólalt meg mögülem Harry. Az orromat hirtelen Harry jellegzetes illata csapta meg amitől görcsbe rándult a gyomrom...ismét.
-Abby, válthatnánk pár szót?
-Mondd!
-Mármint négyszemközt-bökte meg a vállam.
-Ne bökdöss!-álltam fel. Elmenetünk a bejárati ajtóhoz és kérdőn néztem rá.
-Haragszol rám, Abby?-nézett le rám.
-Nem! Csak undorodom tőled.
-Mert lefeküdtem pár lánnyal?
-Pár? Én a százat nem párnak nevezném-horkantam fel.
-Miért zavar az téged, hogy én hány lánnyal feküdtem le? Miután Emily megcsalt kicsit kirúgtam a hámból. És?Fiatal vagyok, élvezem az életet.
-Egyáltalán nem zavar! Csak gondolj bele mit érezhetnek azok a lányok akiket megdugsz és utána kihajítod őket, mint macskát szarni. Mi lesz ha a te lányod is bele esik ebbe a hibába? Bár, ha így folytatod soha nem lesz normális családod-böktem ki. Legszívesebben visszaszívtam volna, de már teljesen mindegy volt. A szavak ömlöttek belőlem.
-Csalódtam benned Harry! Én egy aranyos, helyes fiút ismertem meg ezelőtt pár hónappal, és egyik pillanatról a másikra, villámcsapásként átváltoztál egy teljesen más emberré. Ha ilyen a valódi éned akkor inkább nem kérek a barátságodból-tört ki belőlem minden ő pedig pislogás nélkül nézett.
-Mehetünk, Abby?-jött mellém Bella akinek már ott volt a csuklóján a fehér kötés alatta meg a legújabb tetkója.
-Most hogy Josh elment, új pasira kel vadászni-poénkodott Bellácska.
-Elment Josh?-csillant fel hirtelen gyönyörű zöld szeme.
-El-bólintott Bella
-Hova?
-Nem mindegy-csattantam föl.
- Amerikába egy progi focicsapathoz-csacsogott Bella én pedig  azt hittem kinyomom a szemét ott rögtön.
-Ez igaz?-jött közelebb, de megállítottam.
-Nem szeretném, ha az életem része lennél úgyhogy létszíves töröld ki a számom, és törölj ki mindenhonnan, de legfőképp innen-böktem a fejére, és Bellát kiráncigálva beültünk az autómba és haza vezettem.

2013. december 18., szerda

25.fejezet



Jaj, istenem! Göndör fürtjei csapzottan, össze-vissza álltak. Hideg novemberi időben ő egy szál pólóban és fekete farmerban volt. A felsője vizes volt, vagyis csak remélni tudom, hogy az víz volt és nem valami más...
-Eresszetek már el-próbált beszélni. Ahogy meghallottam a hangját a gyomrom görcsbe rándult. Olyan rég hallottam már ezt a gyönyörű hangot, hogy rögtön hevesebben kezdett dobogni a szívem.
-Hívunk magának egy taxit-szólalt meg az egyik betonfal aki Harryt hozta ki a bárból.
-Bent maradt a csajom-kezdett rángatózni, hogy kiszabaduljon a két szekrény szorításából.
-Majd keres magának egy másik nyálficsúrt-vonta meg a vállát a bal oldali betonfal. Szóval ez alatt a pár nap alatt, amíg nem találkoztunk, addig se változott semmit. Sorra dugja a nőket..
-Abby??!-összerezzentem ahogy hirtelen a nevemen szólított. Ránéztem és az arcán hihetetlenül szép mosoly terült el. Leléptem az utolsó lépcsőfokról és elindultam a másik irányba.
-Abby!-ordított torka szakadtából majd hallottam, hogy elkáromkodja magát amin elmosolyodtam. Hátrafordultam és Harry futott felém, a két betonfal pedig csak meglepetten álltak ugyanott ahol eddig csak most már Harry nélkül.
-Abby!Abby, állj meg!-ordítását már közelről hallottam, így gyorsabbra vettem a lépteim. Kifáradtam, lelassultam így utolért, megfogta a csuklóm és maga felé húzott. Lehet általánosban komolyabban kellett volna vennem a tesi órákat, és akkor elfuthattam volna Harry elől. Végigmért majd lustán elmosolyodott.
-Undorító!-motyogtam-Mondd Harry! Hány lánnyal feküdtél le az elmúlt egy héten?-néztem rá. Eltorzult az arca és megvonta a vállát-Na látod ezért vagy undorító. Most pedig menj vissza a csajodhoz akit éppen ma felszedtél egy dugásra és engem felejts el-mondtam csalódottan és ismét elindultam, de már nem követett.
...
A telefonom monoton csörgésére keltem. Felültem, hogy jobban halljam hol a telefonom, de rögtön meg is bántam. A fejem rohadtul lüktetett és hányingrem volt. Amint megtaláltam a telefonom gyorsan felvettem.
-Szia, édesem-hallottam meg Josh hangját.
-Jó reggelt.
-Reggel? Szerelmem, kettő óra-tájékoztatott Josh.
-Ja-nevettem fel.
-Átmehetek? Fontos megbeszélni valónk lenne-vált idegessé a hangja.
-Gyere persze-tettük le a készüléket. Befutottam a fürdőbe, megmostam az arcom, felöltöztem és már itt is volt. Leszaladtam, de nagyi már ajtót nyitott. Megkínálta a most készült pogácsájával, de Josh visszautasította és rám nézett. Az arca fura lett, felmentünk a szobámba, leültem az ágyra és rögtön neki is kezdett.
-Ma edzésen az edző mondott valamit-túrt a hajába és fel-alá járkált a szobámban, én pedig kíváncsian néztem.
-Azt mondta, hogy a legutolsó meccsünkön ott volt egy amerikai edző, és felfigyelt rám. Tegnap pedig Travis edző bá-t felhívta, és felvételt nyertem egy Los Angeles-i focicsapatba. Kollégiumban laknék teljesen ingyen, de tőled 1900 km-re. Választhattam. Elfogadom vagy itthon maradok -a szívem egy pillanatra megállt. Még reggel van, fáj a fejem, másnapos vagyok így nehezen hittem el, hogy ez a valóság. Josh még mindig ide-oda járkált és engem fürkészett, de már nagyobb szelet csinált, mint nyáron a ventilátorom.
-És a te választásod-néztem Joshra-Igen volt-mondtam halkan és vártam, hogy magához húz, megcsókolt és azt mondja "csak vicc volt" de nem mondta.
-Ne haragudj rám!-térdelt le elém-Ez a nagy lehetőség. Erről álmodoztam öt éves korom óta, és most valóra válhat az álmom-fogta meg a kezem.
-Szóval szakítunk-remegett a hangom. Nem sokon múlt, hogy elbőgjem magam.
-Bármikor meglátogathatsz, és én is gyakran haza fogok jönni-puszilta meg az ujjaim. Rosszul voltam, de már nem a másnaposságtól.
-Ne sírj kérlek-törölte le az ujjával a kicsordult könnyem-Így még nehezebb itt hagynom téged-csuklott meg az ő hangja is. Felállt, és magával húzott engem is.
-Két óra múlva indul a gépem-hihetetlen fájdalom suhant át az arcán, én pedig nem bírtam tovább sírni kezdtem.
-Tudom, hogy erre vágytál kiskorod óta, és most hogy esélyed lett arra, hogy teljesüljön persze, hogy elválaltad. Teljes mértékben megértelek és támogatlak, de eszméletlenül fogsz hiányozni-a könnyeim Niagara vízesésként folytak le az arcomon.
-Szeretlek-csókolt meg-Szeretlek Abby-fogta két keze közé az arcom.
-Szeretlek Josh- hunytam le a szemem és puha, nedves ajka hozzáért az enyémhez. Lassan, érzékien csókolt. Mindketten tudtuk, ez az utolsó csókunk . Hosszú percek múlva elváltunk egymástól. Megfogta a kezem és lementünk a bejárati ajtóhoz.
-Ha oda értél hívj fel, kérlek-töröltem le a könnyem. Bólintott, adott egy utolsó puszit a homlokomra, elengedte a kezem és kilépett az ajtón. Mosolyogtam. Mosolyogtam hisz így lesz a legjobb. Valóra váltja az álmát és boldog lesz. Nekem pedig ez a legfontosabb.


2013. december 15., vasárnap

24.fejezet

Sziasztok! Mivel elég rég hoztam új részt, így ez egy kicsit hosszabb lett. Remélem örültök neki, és tetszeni fog. Komikat elfogadok :) Jó olvasást!!

Reggel Josh simogatására keltem.
-Ébredj szépségem!-nyomott puszit a homlokomra-Suliba kell mennünk-mondta, mire nyögtem egyet a mellkasába. Az utolsó nap a mai, és utána egy hét őszi szünet.
-Nem akarok-csuktam be a szemem, mire Josh megbökött.
-Nem!-nyögtem ismét ezért Josh keze besiklott a takaró alá és csikizni kezdett, mire ficánkolni kezdtem és a takaró lecsúszott rólam. Josh hirtelen megállt, és bámulni kezdett. Kihasználtam a pillanatot, közelebb bújtam hozzá és apró, gyengéd puszikkal halmoztam el a nyakát majd haladtam lefelé.
-Na jó-sóhajtott-Talán nem gond ha halasztunk pár órát-döntött le az ágyra és vadul csókolt.
...
A suliba most jelentünk meg együtt, kézen fogva először mióta szakítottunk. Mindenki megbámult minket, a hülye picsák pedig próbáltak szemmel ölni.
Suli után Josh fociedzésre ment, én pedig átcuccoltam teljesen az új házamba.
Épp a poharakat pakoltam be a szekrénybe amikor csengettek. Kinyitottam. Első ránézésre azt hittem David Beckham csöngetett be hozzám, aztán alaposabban végigmértem és rájöttem, hogy sajnos nem. Rövid, felzselézett barna haj, kis borosta, farmer mellény alatta egy egyszerű, fehér póló, szürke nadrág és barna bakancs. Nem kaptam levegőt!
-Hello!-szólalt meg mély, férfias hangon egy félmosoly kíséretében.
-Szia-motyogtam.
-Most költöztem a szomszédba, és gondoltam hozok egy kis sütit az új szomszédomnak-csak akkor vettem észre, hogy a kezében van egy kis tál.
-Ohh...-lepődtem meg-Gyere be!-invitáltam be a házamba. Egy csábos mosollyal bejött és követett a konyhába. Köszönöm istenem, hogy az extra szűk farmerem vettem fel, amibe minden kis domborulatom látszik. Leült egy bárszékre és lerakta a pultra a sütiket.
-Köszönöm a sütit-nyögtem be, és leültem vele szembe.
-Nincs mit-mosolygott amibe beleremegett az egész testem. Kinyúlt a tálért és lepattintotta a tetejéről a fedőt.
-Ez isteni- dicsértem a süteményt.
-Mióta laksz itt?-nézett körül a konyhában.
-Ma rendezkedtem be. Holnap, holnapután már itt is alszok.
-Ha esetleg segítségre lenne szükséged a cipekedésben tudod hol találsz-kacsintott és felállt.-Viszont most mennem kell!
Kikísértem mire ő közelebb jött, átfogta a derekam és egy puszit nyomott az arcomra. Egy röpke pillanatig megdermett így betudtam szívni az illatát.
-Viszlát, Abby-lépett el tőlem.
-Vá...Várjunk csak! Honnan tudod a nevem?-lepődtem meg hisz ha jól emlékszem be sem mutatkoztunk.
Felnevetett és az ajtóra mutatott amin egy kis tábla volt, és rajta a nevem.
-Én Liam Payne vagyok-kacsintott és átsétált a mellettem lévő házba.
Már hazafelé tartottam amikor megcsörrent a telefonom. Ijedtemben megrántottam a kormányt, de gyorsan egyenesbe hoztam.
-Vezetek úgyhogy gyorsan mondd!-vettem fel a telefont. A nők általában nem tudnak egyszerre két dologra figyelni. Hát ez nálam is így van.
-Neked is szia kedves Abby- nevetett Bella.-Zaynnel elmegyünk ma este bulizni. Megünnepeljük az őszi szünete kezdetét. Nincs kedvetek jönni?
-Nem tudom Joshnak van-e kedve, de én biztos megyek.
-Akkor majd hívj, hogy mi van-tette le a telefont.
Amint haza értem felhívtam Josht. Azt mondta nem jön, mert Adammel pasis estét tartanak.
...
-Abby jössz már? Zayn a kocsiban vár-kopogott Bella. Mégegyszer, utoljára végig néztem a tükörképemen, és kiléptem az ajtón.
-Azta!-visított fel-Ki ez a jó nő?-mért végig majd elnevette magát, és bepattantunk Zayn Mercedesébe.
Miután bejutottunk a szórakozóhelyre Bella rögtön a táncparkettra húzott, mert az egyik kedvenc zenéje ment.
Már nem tudom hány koktélt ittunk meg Bellával, amikor ismét a pulthoz mentem Bella nélkül. Már épp nyitottam a szám, hogy mondjam a pultos csajnak a rendelést, amikor egy kéz bukkant fel előttem.
-Két margaréta koktélt-nézett a szemembe a szomszéd srác, majd lejjebb vándorolt a mellemre.
-Khmm-köhintettem, mire gyorsan a szemembe nézett. Mielőtt még bármit is mondhatott volna a pultos a kezünkbe nyomta a koktélt.
-Köszi-nyögtem ki és beleittam. Bella iszonyatos jó kedvvel, totál felpörögve jött a pulthoz.
-Megyünk táncolni?-ordított nekem aztán észrevette Liamet.
-Szia-fordult most Liam felé, és hevesen integetni kezdett.
-Bella!-fogtam meg a vállát és óvatosan magam felé fordítottam-Hol van Zayn?-kérdeztem lassan, artikulálva.
-Zayn?-kérdezett vissza-Gőzöm sincs-vonta meg a vállát és nevetni kezdett, hogy milyen vicces az a szó, hogy "gömbölyű"(?)
Még mindi fogtam Bella vállát nehogy elszökjön valahova, és Liamre néztem.
-Bocs, de most mennem kell-dobtam át Bella egyik kezét a vállamon és elindultam Zayn keresésére az oldalamon vihogó, totál részeg nőszeméllyel.
-Segítek-szaladt Bella mellé Liam, és segített cipelni részeg barátnőmet. Mikor már majdnem minden remény szerte foszlott, hogy megtaláljuk Zaynt, előbukkant a férfi mosdóból. Bella ismét vihogni kezdett.
-Te most pisikéltél?-mutatott Zaynre.
-Mi történt Bellával?-kérdezte és Bella valami francia dalt kezdett énekelni.
-Részeg.
-Oké, akkor hazaviszem. Jössz te is?-nézett rám Zayn.
-Hagyd csak, majd én haza viszem-ajánlotta fel Liam, hogy hazafuvaroz.
-Vigyázz rá!-utasította Zayn és eldöcögött Bellával a kijárat felé.
-Táncolunk?-kérdezte mire megvontam a vállam, megfogtam a kezét, és beráncigáltam a táncparkettre. Magához húzott, és megragadott a csípőmnél fogva. Erősen fogta a csípőmet és mélyen a szemembe nézett. Éreztem, hogy valami vészcsengő csilingel az agyam hátsó részébe, hogy "most még nem késő, szaladj!" de az ereimben keringő alkoholtól feltüzelve táncoltam tovább. Végigsimítottam az izmos mellkasán, hátán és éreztem ahogy a zenére összehúzódnak-elernyednek az izmai. Hátat fordítottam tánc közben, és mosolyogtam amikor átölelte a derekam. Majdnem pánikba ejtett, ahogy hirtelen hozzám préselődött. Megfogta a kezem, és felhúzta a nyaka köré. A kezével végigsimított a karomon, oldalamon majd visszatért a csípőmre. Amikor a nyakamon éreztem forró leheletét, majd a száját és nyelvét, elhúzódtam tőle.
-Mi az, Abby?-nézett rám meglepetten, és ahogy formálta kerekded ajkával a nevem, nehezemre esett visszatartanom magam, nehogy megcsókoljam.
-Nekem barátom van-suttogtam mire nem válaszolt. Már nyitottam a szám, hogy megismételjem, mert nem hallotta a zenétől amikor megszólalt.
-Amikor a farkamnak dörgölőztél nem úgy láttam, mintha érdekelne a pasid-forrtam a dühtől. Dühös voltam, magamra. Dühös voltam Liamre.
-Most haza megyek-indultam meg a kijárat felé, amikor a csuklómra fonódott egy kéz, és visszahúzott. Az orrunk összeért.
-Haza viszlek-suttogta.
-Hívok egy taxit-löktem hátrébb és gyors léptekkel elhagytam a bárt. Amint kiértem megcsapott a hideg, novemberi szél, ezért gyorsan előkerestem a telefonom, hogy hívjak egy taxist, de a bár ajtaja kicsapódott. Azt hittem Liam jön utánam, de nem. Két nagy darab biztonsági őr ráncigált kifelé egy srácot. Amint a srácra néztem rögtön felismertem. Sötét volt, szinte az orromig se láttam el, de őt felismertem.